Nieuwe PVC-vloeren van Otium at Home

Algemeen 13-03
Nieuwe PVC-vloeren van Otium at Home

Otium at Home kondigt met veel enthousiasme de lancering aan van een exclusieve collectie PVC-vloeren. Deze toevoeging aan hun productlijn markeert een significante uitbreiding, waarbij ze voortbouwen op het succes van hun populaire laminaat- en entreematcollecties.

Nieuwe PVC-vloeren van Otium at Home

De Dryback en SPC Rigid series hebben een toplaag van 0,55 mm en bieden natuurgetrouwe en tastbare hout- of steenstructuren en een ultra matte uitstraling. Kies uit 14 unieke houtdecors, in zowel plank als visgraat, en vier tegeldecoren, en profiteer van de directe beschikbaarheid in zowel klik- als plakvarianten. Deze krasbestendige en onderhoudsvriendelijke vloeren, ideaal voor vloerverwarming en -koeling, combineren schoonheid met gebruiksgemak en zijn direct uit voorraad leverbaar!

Nieuwe PVC-vloeren van Otium at Home

Otium at Home toegewijd aan duurzaamheid

Naast hun focus op esthetische producten, is Otium at Home ook toegewijd aan duurzaamheid. De inzet van Otium at Home voor duurzaamheid wordt onderstreept door een uitgebreid assortiment aan duurzaamheids- en kwaliteitscertificaten. Deze certificaten bevestigen hun toewijding aan milieuvriendelijke praktijken en het handhaven van hoge kwaliteitsnormen. Bovendien benadrukt Otium at Home haar verantwoordelijkheid voor de toekomst van de planeet door actief bij te dragen aan het milieu met het planten van bomen. Voor elke verkochte hoeveelheid vierkante meters van hun laminaat- en PVC-vloeren, ondersteunen ze de organisatie Trees for All door bomen te planten, waarmee ze bijdragen aan een groenere toekomst.

Nieuwe PVC-vloeren van Otium at Home