Nieuwe Modular ONE-decors van Parador

Vloeren & Wanden 28-06
   Eiken Artemis caramelbruin
  Eiken Artemis caramelbruin

Goddelijk geïnspireerd: de Griekse goden zijn de inspiratie voor namen van de nieuwe Modular ONE-decors van Parador. 'Atlas' en 'Eos' zijn goddelijke interpretaties van steen en marmer.

   Eiken Artemis caramelbruin
  Eiken Artemis caramelbruin

Modular ONE 'Steen Atlas' doet op het eerste gezicht denken aan beton, maar is een modernere mix van vloerklassiekers. 'Marmer Eos' is een licht ontwerp van een stijlvolle vloer, die de klassieke marmering van steen laat zien, wat echter niet overheersend is.

Een andere blikvanger van het Modular ONE-assortiment is het lichte decor 'Eiken Helios'. Een rustiek vloerontwerp in drie kleuren, waarvan de scheuren en knoesten zorgen voor een bijzonder natuurlijke interpretatie van echt hout.

Het absolute hoogtepunt van de nieuwigheden van Modular ONE 2024 is de nieuwe visgraatlook-collectie: zes decors van de productlijn sluiten aan op de designtrend van het moment en geven de mogelijkheid de woonkamer met klassieke legpatronen in te richten. Parador presenteert trots een PVC-vrije vloer met een visgraatdesign, dankzij deze assortimentuitbreiding.

Modular ONE waterbestendig

Dankzij vier verschillende beschikbare kleurencombinaties biedt het decor 'Eiken Artemis' een breed gamma aan verschillende inrichtingsmogelijkheden. Van koffie- en caramelbruin tot de natuurlijke en grijsachtige tinten: er zijn vloeren voor iedereen. Wie liever wat rustiekers heeft, kan met 'Eiken Atmosphere' uit de voeten. Dit is een authentieke nerf met zuivere accenten.

Over het gehele productassortiment (behalve de visgraatvloer) heeft Parador Modular ONE een waterbestendigheid van 100 uur, waardoor ze absoluut in vochtige ruimtes gelegd kunnen worden.