Nieuwe directie voor Vios Trappen

Algemeen 09-02
Nieuwe directie voor Vios Trappen

Vios Trappen heeft per 1 februari 2024 een nieuwe directie. Na een interimperiode met Rien Wisse van Anders Invest aan het roer, wordt de leiding nu overgedragen aan: Joost Kruis (Operationeel Directeur), Eric Govers (Commercieel Directeur) en Teus Jan de Jong (Financieel Directeur).

Nieuwe directie voor Vios Trappen

Samen met het huidige managementteam zullen zij de uitdagingen van de veranderende behoeften in de sector aangaan. Vios Trappen blijft in nauwe samenwerking met zijn gewaardeerde klanten gefocust op kwaliteit, duurzaamheid, veiligheid en verantwoord ondernemen.

Anders Invest is sinds 2019 aandeelhouder en blijft nauw betrokken bij Vios Trappen. Hun voortdurende steun bevestigt hun toewijding, vooral in deze uitdagende tijd voor de Nederlandse woningbouwsector.

Over Vios Trappen

Vios Trappen is één van de toonaangevende leveranciers van houten trappen op de Nederlandse markt. De fabrikant is naar eigen zeggen een veelzijdige partner die verder gaat dan het produceren en plaatsen van een trap. Zo wordt met een koperskeuzemodule (TrapSelect) de mogelijkheid geboden aan kopers van nieuwbouwwoningen om hun trappen naar eigen wens samen te stellen, zonder het bouwproces van de aannemer te verstoren.