Nieuwe collectie outdoor en serre zonwering

15-03-2023
Nieuwe collectie outdoor en serre zonwering

De Outdoor collectie van Luxaflex is geüpdatet. Luxaflex introduceert nieuwe terrasoverkappingen, serrezonwering en acryldoeken en focust in de nieuwe collectie nog meer op slimme zonne-energie.

Nieuwe collectie outdoor en serre zonwering

Nieuwe collectie outdoor en serre zonwering

De Luxaflex® Outdoor doekcollectie, waaronder de Smart Choice Collection, is qua aanbod verdubbeld met de toevoeging van 50 nieuwe acryldoeken in naturel trendkleuren als beige, bruin en taupe. Daarnaast zijn de doeken verkrijgbaar in nog meer prints, zoals ton sur ton en subtiele strepen als groen, zwart en oudroze.

Alle producten die voorzien zijn van acryldoek worden vanaf nu ook met klikpees geleverd, waardoor ze gemakkelijk vernieuwd of gereinigd kunnen worden.

Terraszonwering

Nieuwe toepassingen zijn Tecto Pergo (een zonwerende overkapping) en Tecto Serra (een warmte- en lichtreducerend schild voor op de serre). In beide gevallen is het doek voorzien van een rits, zodat deze windvast zijn, beschutting bieden en er geen lichtkier ontstaat.

Voor iedere soort zonwering biedt Luxaflex® stijlvolle en innovatieve bedieningsopties. De screens, markiezen en rolluiken zijn vanaf nu ook leverbaar met een zonnepaneel op de kap, waardoor de accu oplaadt en het screen elektrisch bediend kan worden op zonne-energie. Een aparte stroomaansluiting is daardoor niet meer nodig.