Nieuwe broedplaats voor lifestyle en wonen

#interieurbouw 09-07-2021
Nieuwe broedplaats voor lifestyle en wonen

De mooiste merken en meest inspirerende verhalen worden onder de noemer Nidum verzameld onder het monumentale dak van het Arsenaal Grave (onder de rook van Nijmegen).
Nieuwe broedplaats voor lifestyle en wonen
Waar je je laat inspireren door een ongeëvenaarde mix van de verrassendste leefinnovaties en ultieme klassiekers. Aangeboden door bevlogen professionals. Waar je deze weldaad aan indrukken verwerkt in restaurant Ovumvan upcoming talent Sebastiaan Follong (onder andere van De Leest***, winnaar NK Jonge Koks 2020). En waar je de aangeboden concepten in de praktijk kunt ‘beleven’ in een van de zes designkamers van Nidum Boetiekhotel.
In Nidum bieden 15 tot 20 zorgvuldig geselecteerde professionals hun merk aan op toegankelijke, klantgerichte wijze. Zij praten net zo makkelijk met een particulier als met een door de wol geverfde professional.
Meubelen, vloeren, haarden en leefaccessoires. Een tuinarchitect, koffiespecialist en wijnimporteur. Lifestylemerken, cosmetica en een bloemenatelier. Nidum is veelzijdig en verveelt nooit.