Netwerkevent voor interieurbedrijven

21-03-2023
Netwerkevent voor interieurbedrijven

De Woonindustrie organiseert op maandag 3 april 2023 het exclusieve netwerkevent MDXL PROJECT & INTERIEUR gericht op interieurbedrijven in de groeiende projectmarkt, om vraag en aanbod met elkaar te verbinden.

Netwerkevent voor interieurbedrijven

Samen met zo’n 200 nationale en internationale interieurmerken worden de nieuwste ontwikkelingen en producten op het gebied van interieur en ontwerp gepresenteerd. Een breed aanbod van diverse disciplines zoals meubelen, kantoormeubilair, design, verlichting, woonaccessoires, raam-en wanddecoratie, vloerbekleding, meubelstoffen, smart living, akoestische oplossingen en slapen.

Op deze unieke dag zal Jan de Jong, Area Sales Manager van Astrimex-partner Rockfon, de bezoeker bijpraten over de uitdagingen van akoestiek in de projectinrichting en de mogelijke oplossingen.

Marie Claeys, Sustainability Manager van Mobitec, zal inzichten delen over de ontwikkeling van de Corporate Social Responsibility (CSR) strategie van het bedrijf en de toewijdingen die zijn gemaakt op het gebied van duurzaamheid.

Netwerkevent voor interieurbedrijven

Patricia Vernooij, oprichter van INinterieurs, vertelt ons het geheim van Biophilic Design. Biophilic Design is een ontwerpvisie die de band tussen mens en de natuur wil versterken door meer natuurlijke elementen binnen toe te passen. 

Deze podiumpresentaties tijdens dit netwerkevent voor interieurbedrijven vinden plaats in het Atrium, waar ook diverse gastexposanten zoals Geberit, Mikomax, Let you Blossom, Design8, Werk aan de Muur, Clochard Fabrics, Omar Antwerp, Diadesi, Kayden Stone & Ceramics en vloerkledenwinkel.nl aanwezig zullen zijn. 

Ook de exposanten Dôme Deco, Dimondi by Teugra, Seuren Tafels, Stylerz, Art Collection, Leclerc & Bouwman Verlichting, Jan Kurtz, Rockfon, ABB, Nordlux, 3C Gruppe, Sompex, BKS Meubelen, Infiniti Design, Life is a jungle, Mobitec, SITS en PMP Furniture zijn met presentaties in het Atrium aanwezig.