Nèt echt maar dan beter

13-12-2022
'Huis van de Kappers', Waregem
'Huis van de Kappers', Waregem

Met de look-and-feel van echte eik maar zo sterk, zo duurzaam en zo onderhoudsvriendelijk als hoogwaardige oppervlaktebehandelingen is Master Oak het bekroonde decoratieve plaatmateriaal van UNILIN Panels.  

'Huis van de Kappers', Waregem
'Huis van de Kappers', Waregem

Master Oak is gemaakt van 100% teruggewonnen hout, is driemaal kras- en vlekbestendiger, is kleurvast en heeft de typische look-and-feel van echte eiken.

OTA Insights, Gent
OTA Insights, Gent

Aan de basis van de indrukwekkende natuurgetrouwe look van Master Oak ligt de Timber Touch Technology van UNILIN. Dit zorgt ook voor een unieke matte, vrijwel glansloze finish met als resultaat een natuurlijke 'onafgewerkte' look.

Moderna, Izegem
Moderna, Izegem

Bij het 'Huis van de Kappers', een kapsalon in Waregem, werd Master Oak gebruikt voor de ingebouwde kasten en scheidingswanden.

De smaakvolle traphallen en strakke inbouwkasten van het nieuwe Belgische kantoor van Moderna, producent van artikelen voor huisdieren, in Izegem zijn bekleed met Master Oak Brown als blikvanger.

De Master Oak-panelen bewijzen ook hun waarde in de Gentse kantoren van het gespecialiseerde hotelsoftwarebedrijf OTA Insights, waar ze aangebracht zijn op Clicwall-scheidingswanden tussen de bureaus en de vergaderruimtes. De look wordt doorgetrokken naar de ingebouwde kantoorkasten voor een uniforme uitstraling die een hoogwaardige esthetiek ondersteunt.