Negende winkel

22-11-2022
Negende winkel

LaminaatenParket.nl opent per direct een nieuwe vestiging op bedrijventerrein Baanderij in Leiden. Hiermee breidt de van origine online vloerenwinkel opnieuw uit en staat de teller alweer op negen fysieke winkels.

Negende winkel

Negende winkel

Het pand waarin LaminaatenParket.nl intrekt is 550 vierkante meter groot en ligt aan de Vlasbaan op bedrijventerrein Baanderij, vlakbij andere grote woonretailers. ‘Ik ben ontzettend blij dat we vanaf nu echt open gaan’, aldus Bas Luijkx, filiaalhouder van de vestiging in Leiden.

Floris Jeurissen, oprichter en directeur van Laminaatenparket.nl, is in zijn nopjes met Leidse vestiging: ‘Nadat brand ons hoofdkantoor trof hebben we een aantal moeilijke dagen gehad. Gelukkig kunnen we onze bedrijfsvoering doorzetten, mede door hulp van onze klanten en partners. We zijn van origine een online partij, maar fysieke aanwezigheid in het land past binnen onze groeiambities.’

Luijkx staat zelf op de vloer en bedient klanten samen met twee collega’s die ook werken in de Utrechtse vestiging. Eerder was Luijkx al vier jaar filiaal manager bij het bedrijf.