Nauwelijks van echt steen te onderscheiden

#interieurbouw 27-07-2021
Nauwelijks van echt steen te onderscheiden

Het assortiment decoratieve wandpanelen van Ostermann is uitgebreid met kunststeenwanden met oppervlakken in getrommelde tegeloptiek, metsel- of betonoptiek. De nieuwe oppervlakken zijn gemaakt van een in vorm geperste mix van marmergruis en aan de achterzijde voorzien van een gladde, ca. 20 mm dikke polyurethaan-laag. 
Nauwelijks van echt steen te onderscheiden
De oppervlakken zijn niet alleen optisch, maar ook qua structuur nauwelijks van echt steen te onderscheiden. De interlockpanelen sluiten naadloos tegen elkaar aan, waardoor men vrijwel geen storende voeg in het geheel ziet. Door het lage gewicht en het kleine(re) formaat van de wandpanelen is verwerking ter plaatse uitermate eenvoudig. De panelen kunnen ook met een montagelijm (bijvoorbeeld REDOCOL MS-Polymer) of met schroeven (bijvoorbeeld Fischer Power Fast II) direct aan de wand gemonteerd worden. Naast de nieuwe decoren is er ook een uitgebreide keuze aan aantrekkelijke steen- en houtdecoren gemaakt van glasvezelversterkt kunststof (GFK). Deze panelen zijn uitermate vochtbestendig en zijn daardoor ook geschikt voor gebruik in de badkamer of in de wellness.

Ostermann.eu
Foto: Met de nieuwe decorpanelen Panel Piedra biedt Ostermann de keuken-, meubel- en interieurbouwer nieuwe aantrekkelijke oppervlakken voor het bekleden van wanden aan. Hier afgebeeld Vintage Blair Oxido.