Nationaal Kampioenschap Woning- en Projectstofferen

Beursteam Interieur Collectie Dagen

Het is vanaf nu mogelijk om je in te schrijven voor het Nationale Kampioenschap Woning- en Projectstofferen (NKWP). Het kampioenschap wordt gehouden tijdens de Interieur Collectie Dagen op 15, 16 en 17 september 2019. Het wordt de eerste editie onder de nieuwe naam NKWP. Tot nu toe heette de wedstrijd het NK Woningstofferen. 

Het NKWP heeft een nieuwe organisatie die bestaat uit een samenwerkingsverband tussen het Hout- en Meubileringscollege, trainingscentrum WoonTotaal-Academy, brancheorganisatie INretail, Branche Vereniging Projectinrichting en InCoDa. Vanaf dit jaar zijn er naast het NK voor professionals ook een NK voor junioren (onder 23 jaar), deze worden gehouden op 17 september. Ook nieuw is er een speciale wedstrijd op dinsdag voor VMBO leerlingen van het Gilde vakcollege Techniek te Gorinchem, de zogeheten Forbo Challenge. 

Aan het NKWP kunnen alle professionals op het gebied van woning- en projectstofferen deelnemen. Zij werken tijdens dit kampioenschap verschillende opdrachten uit. Het NKWP wordt gehouden op zondag 15 en maandag 16 september. De deelnemers worden verdeeld over één van deze twee dagen. Elke deelnemer werkt op één dag van 6,5 uur aan de opdrachten. Voor de professionals zijn er in totaal drie prijzen te winnen. Daarnaast zijn er diverse machines en gereedschappen te winnen. Het NK voor junioren, de prijsuitreikingen en de Forbo Challenge zijn op dinsdag 17 september. Alle materialen zijn voorradig tijdens het kampioenschap. Deelnemers dienen wel zelf eigen gereedschap mee te nemen.

Voor inschrijvingen of meer informatie kunnen belangstellenden contact opnemen met Peter van der Arend van het Hout- en Meubileringscollege(e-mail: p.vanderarend@hmcollege.nl).

booking.evenementenhal.nl

Lees ook
InCoDa groeit door

InCoDa groeit door

De negende editie van Interieur Collectie Dagen (InCoDa) is erg positief verlopen, dat laat organisator Easyfairs weten. De opzet van de beurs was met 130 exposanten aanzienlijk groter dan vorig jaar, mede door de stijging van het aantal exposanten en de keuze van veel deelnemers om groot uit te pakken met eigen standbouw. “Het beeld van de vakbeurs...

Interieur Collectie Dagen

Interieur Collectie Dagen

De laatste trends en ontwikkelingen van de belangrijke en opkomende merken van ruim 100 exposanten ontdekken in een ontspannen netwerksetting. Dit alles en veel meer vind je op de Interieur Collectie Dagen (InCoDa), in september in de Evenementenhal in Gorinchem. Tijdens deze beurs is ook weer het Nationaal Kampioenschap Woningstofferen. Kom je ook...