Najaarsbeurs 2014 Trade Mart Utrecht

Trade Mart Utrecht | Vakblad Meubel

Onder het thema Playing worden tijdens de Najaarsbeurs 2014 van Trade Mart Utrecht de nieuwste producten getoond op het gebied van fashion, wonen, koken, design, speelgoed en geschenkartikelen. De beurs vindt plaats van 31 augustus tot en met 2 september in het Beatrixgebouw van de Jaarbeurs. Trade Mart Utrecht is een permanente beurs met 400 vaste exposanten, tijdens de komende Najaarsbeurs uitgebreid met bijna 100 gastexposanten. De organisatie meldt: “Meer dan ooit leggen we de nadruk op een unieke beleving en excellente service, met een hartelijk welkom voor de bezoekers en persoonlijke begeleiding bij het ‘Retail Inspiratie Huis’ in onze entree. Daar wordt een voorproefje geboden van de noviteiten en trends, door stylisten geselecteerd uit het assortiment van vaste en gastexposanten.”

De Home & Living etages bevinden zich op de vierde en vijfde verdieping. Hier is alles te vinden voor een sfeervolle inrichting van huis en kantoor. De trendpresentaties op deze verdiepingen, verzorgd door styliste Evelien Preisser van L’eefstijl, bieden volgens de organisatie een helder overzicht van de innovaties en trends op woongebied. Voor de gastexposanten op de zevende etage is het thema Playing with Trends. Bezoekers kunnen zich hier laten inspireren op een gelijknamig trendplein, dat is ontworpen door Marie-Gon van Stijl & Detail en Ellentine van Elderen van A la El.

De openingstijden van de Najaarsbeurs 2014 zijn van 10 tot 18 uur, maandagavond tot 20 uur. Voor meer informatie: www.trademartutrecht.nl.