Multifunctionele trolley

17-11-2022
Multifunctionele trolley

Geïnspireerd door origami heeft Space Copenhagen Rotate ontworpen.  Met een eenvoudige vouw wordt een metalen plaat een vorm die een functioneel doel vervult.

Multifunctionele trolley

Het bescheiden uiterlijk van Rotate logenstraft het zeer functionele ontwerp. Ontworpen voor een breed scala aan doeleinden - van een kantoortrolley tot een nachtkastje of badkamerkastje - kan dit asymmetrische stuk in elke ruimte worden geplaatst.

Multifunctionele trolley

Om maximaal aanpassingsvermogen te garanderen, staat hij op discrete wielen om snelle en eenvoudige manoeuvreerbaarheid van de ene locatie naar de andere te vergemakkelijken.

Multifunctionele trolley

Signe Bindslev Henriksen van Space Copenhagen deelt haar gedachten achter de creatie van Rotate: ‘We ervoeren allebei een behoefte aan iets flexibels dat niet te veel op kantoormeubilair leek, iets met een speelsheid maar dat ook tegemoet kwam aan onze opslagbehoeften. We bedoelen niet flexibel in de manier waarop je het constant van je slaapkamer naar de badkamer verplaatst, maar dat het de mogelijkheid heeft om verrassende functies in te nemen in veel delen van het huis, hotel of horecaruimte. We houden van de openheid die een stuk biedt waarmee mensen hun eigen identiteit in gebruik kunnen nemen.’