Modulaire bank als gamechanger

De enkele of modulaire bank Rolf Benz MERA is liefde op het eerste gezicht. En ook op het tweede gezicht, want achter de sierlijke verschijning schuilt een schat aan functionaliteiten. Bij gebrek aan woonruimte zijn creatieve oplossingen nodig. Daarom is Rolf Benz MERA ontworpen als een echte gamechanger op het gebied van ruimte. Het opmerkelijk slimme systeem beschikt over talrijke geavanceerde features.

Modulaire bank als gamechanger | Meubel
Modulaire bank als gamechanger | Meubel
Modulaire bank als gamechanger | Meubel

Rolf Benz MERA is indrukwekkend klein qua proporties, maar groot qua lichtheid: slanke poten en een fijn frame zorgen ervoor dat de bank lijkt te zweven.

Er zijn twee zithoogtes, veel verschillende bekledingsopties in stof of leer en een frame met structuurlak in zilver, verkeerszwart, ombergrijs, marrone metallic of glanzend chroom.

Optionele extra kussens maken het totaalbeeld compleet en complementeren de feel-good ervaring.

Bank met flexibele rugleuningen

Het systeem bestaat uit verschillende combinaties van flexibele rugleuningen, zittingen en zij-elementen waardoor veel verschillende composities ontstaan met gepersonaliseerde lig- en zitposities. Bij de stand voor het heffen van de benen komt het voetengedeelte zich precies op zithoogte.

Een traploos verstelbare rug en opklapbare kussens zorgen voor een extra hoge rugleuning die uitzonderlijk comfort biedt. Zelfs de hoofdondersteuning kan naar voorkeur worden verplaatst.