Mode als inspiratie

#interieurbouw 29-01-2020
Mode als inspiratie

Het Italiaanse merk Cleaf laat zich in haar productontwikkeling inspireren door trends en ontwikkelingen in de wereld van design en mode. De nieuwste kleuren en structuren die zichtbaar zijn in de stof- en leercollecties van vooraanstaande modehuizen, worden met geavanceerde productietechnieken vertaald naar decoratief plaatmateriaal.
Mode als inspiratie
Je ziet én voelt de structuur van geweven stoffen bijvoorbeeld in de nieuwe FC44 Nadir. Hiermee creëer je op verrassende en stijlvolle wijze maatwerk oplossingen voor kantoren en hotels. Maar ook in particuliere- of winkelinterieurs is deze collectie op zijn plaats.

Aaibare interieurs
De hotel-, werk- en retailomgeving is aan verandering onderhevig. In de zakelijke markt krijgen interieurs een informeler karakter. We zoeken naar dat home-away-from-home gevoel. De toepassing van organische vormen, zachte materialen en groendecoratie zorgt direct voor een huiselijke sfeer, en heeft bovendien een positief effect op het akoestische klimaat. Maar ook met decoratief plaatmateriaal kun je maatwerk oplossingen creëren die inhaken op de tendens naar aaibare interieurs.
Foto: FC44 Nadir