MATCH-rekken voor iedere ruimte

Projectmeubelen 10-01
MATCH-rekken voor iedere ruimte

Als praktische ordebewaarder maken de MATCH-rekken een bijzonder goede indruk. De plank combineert op stijlvolle wijze het concept van flexibele opbergmogelijkheden en individuele presentatie.

MATCH-rekken voor iedere ruimte

MATCH van müller möbelfabrikation GmbH schept duidelijke orde en geeft de ruimte structuur. De plank kan direct tegen de muur staan of vrij worden gebruikt als decoratieve ruimteverdeler - of het nu in de woonkamer of studeerkamer is, in de keuken of badkamer. MATCH lost ruimteproblemen op een bijzonder charmante manier op, bakent woonruimtes af en helpt om te allen tijde het overzicht te behouden.

MATCH-rekken voor iedere ruimte

Rekken verkrijgbaar in alle RAL-kleuren

De MATCH-kledingkast geeft elke entree verfijning en uniciteit. Dankzij de gesloten dozen met een klepdeur of twee lades, evenals kledingstangen, haken, stippen en opbergdozen, zijn er geen grenzen aan de ontwerpwensen. Of het nu in één kleur is of met spannende kleuraccenten – MATCH is verkrijgbaar in alle RAL-kleuren.

MATCH-rekken voor iedere ruimte

MATCH is verkrijgbaar in twee vaste hoogtes: 179 cm of 215 cm. De rijen zijn verkrijgbaar in breedtes van 45, 60, 90 en 120 cm en kunnen in willekeurige volgorde worden gemonteerd. En MATCH kan ook op een later tijdstip worden aangevuld of uitgebreid.