Machinepark Floorias levert houten vloeren op maat

03-05-2021
Machinepark Floorias levert houten vloeren op maat

Met twintig jaar ervaring in houten vloeren hebben Gerard en Rowena Kok de kennis en kwaliteiten in huis om als nieuwe leverancier voor de zakelijke klant te dienen. De hoge eisen van particulieren, mogen zakelijke klanten nu ook van hen verwachten. 
Machinepark Floorias levert houten vloeren op maat
Het familiebedrijf kwam erachter dat de groothandel niet altijd in de gelegenheid was om datgene te leveren waar zij om vroegen. Hierdoor zijn zij zelf de duovloeren gaan produceren. Inmiddels staat het nieuwe bedrijf Floorias klaar voor opdrachtgevers die ook maatwerk willen leveren. Juist omdat ze die kwaliteit leveren, zijn Gerard en Rowena kritisch op het materiaal waar ze mee werken. En beheert het familiebedrijf een machinepark, waar ze duoplanken mee vervaardigen die aan alle specifieke wensen van de klant voldoen, en staan ze open voor samenwerkingen.
Perfectionistisch
Floorias doet er alles aan om aan de hoge verwachtingen van de opdrachtgevers te blijven voldoen. Hierdoor houden zij zelf controle over het niveau van de vloerdelen die zij gebruiken. Door hun ruime ervaring weten Gerard en Rowena dat particulieren vaak perfectionistisch zijn. Zij hebben een beeld voor ogen van een vloer die ze gerealiseerd willen zien. Bij specifieke opdrachten is de kwaliteit van het materiaal nog belangrijker dan het normaal gesproken al is. Het familiebedrijf kan hierdoor met de zakelijke klant meedenken en maatwerk leveren voor hun klanten.
Met Floorias beschikken zij inmiddels over een veelzijdig machinepark dat gebruikt kan worden voor zowel zakelijke klanten uit Nederland als België. Team Floorias, met zijn medewerkers, blijft altijd nauwkeurig kijken naar wat er uit de machinerie komt. Ze weten waar verbeteringen nodig zijn en hoe deze aan kunnen brengen. Het familiebedrijf levert strakke, rechte en haakse planken en vloerdelen, volledig afgestemd op de wensen van de opdrachtgever en op de mogelijkheden van bezorging op locatie. Van het zagen van toplagen, verlijmen op berken stroken tot aan de eindkleuring. Juist omdat het bedrijf ook dit onderdeel van het werk in eigen beheer uitvoert, kan maximaal worden voldaan aan de wensen van opdrachtgevers. Én kunnen zij de kwaliteit leveren die men van een eiken duoplank mag verwachten.
Het familiebedrijf levert op maat gemaakte producten aan zakelijke klanten. Floorias staat open voor zakelijke voorstellen van partijen die gebruik willen maken van het machinepark. Het bedrijf kan opdrachtgevers van dienst zijn door gebruik te laten maken van de mogelijkheden; dit maakt Floorias een ideale nieuwe leverancier voor zakelijke klanten.

Machinepark Floorias levert houten vloeren op maat
Machinepark Floorias levert houten vloeren op maat
Machinepark Floorias levert houten vloeren op maat