Maatwerk met Raffito

07-06-2021
Maatwerk met Raffito

Kasten van het merk Raffito passen tot op de millimeter in elke ruimte die de gebruiker daarvoor heeft bedacht. De kasten worden vervaardigd en aangeleverd in precies de maten zoals de consument die via de site heeft opgegeven. De plaatsing en de opbouw van een Raffito kast is zodanig overzichtelijk dat de klant ‘m ook zelf kan monteren. Die verzekeringen komen van Richard Broeren en Ernst Sterk, productmanagers van Raffito.
Maatwerk met Raffito
Mocht het zo zijn dat de consument zichzelf onvoldoende in staat acht om het project tot een goed einde te brengen, stellen Broeren en Sterk, dan staat één van de gespecialiseerde dealers van Raffito paraat om technische bijstand te verlenen. En om desgewenst zorg te dragen voor het meetwerk en de opbouw.

Uitvoering
Raffito staat voor honderd procent maatwerk kasten op elke denkbare locatie in huis. “De consument kan op onze site de gewenste uitvoering en de exacte afmetingen van de kast aangeven. Vervolgens wordt de gebruiker op basis van postcode verwezen naar de dichtstbijzijnde dealer om aldus een offerte aan te vragen”, wijst Broeren op de procedure. Sterk noemt de realisatie van een Raffito maatwerkkast ‘een vaak gekozen oplossing om ruimtes in huis die nu nog vaak ongebruikt blijven op een efficiënte manier in te vullen’.
“Juist omdat we met Raffito maatwerk leveren, kan de gebruiker er maximaal mee uit de voeten.” Hij wijst in dit verband onder meer op het gebruik van een Raffito maatwerkkast voor het creëren van werkruimte in een woning. “Juist omdat afmetingen als zodanig geen belemmering hoeven te zijn, kunnen ruimtes geheel of gedeeltelijk worden getransformeerd in een werkkamer. Voor consumenten die op zoek zijn naar een creatieve invulling van een actuele behoefte, staat maatwerk voor de beste oplossing.”

Meest uitgebreid
In de range kasten die moederbedrijf Deli Home voert, geldt Raffito als het opbergsysteem met de meest uitgebreide opties. Met honderd procent maatwerk kan elke ruimte in de woning die zich daarvoor leent optimaal worden ingevuld. Een Raffito maatwerkkast is geschikt voor gebruik in onder meer de slaap-, de woon- en de eetkamer, in de keuken, de babykamer en in de hal. Het aanbod omvat tal van stijlen en kleuren, beschikbaar zijn draaideuren en schuifdeuren. Een kast van Raffito kan volgens Broeren en Sterk vanwege de vele mogelijkheden volledig worden geïntegreerd in elk interieur. De consument vindt op de site van het bedrijf tal van mogelijkheden om het kiezen uit het aanbod aan decors en omlijstingen helder en overzichtelijk te maken. De Raffito kasten worden op maat gemaakt en zijn eenvoudig te monteren. Met behulp van montagefilmpjes worden de verschillende fases toegelicht om van de beginsituatie tot een volledig opgebouwde Raffito maatwerkkast te komen. 

Maatwerk met Raffito