Maak jezelf thuis

01-02-2023
Maak jezelf thuis

Dit woonkamerontwerp van Domkapa is de vlekkeloze weergave van hoe we ons kunnen verbinden met onze ruimte, door de juiste items op de juiste plaatsen om een huis te transformeren in een veilige plek - een plek waar we onszelf kunnen zijn.

Maak jezelf thuis

Gecomponeerd door Edward Sofa en Inside Table Set, ademt deze ruimte een warm gevoel uit dat nooit wegloopt.

Maak jezelf thuis

Wat Edward betreft, komt de inspiratie van dit modulaire stuk precies voort uit een verlangen om zich terug te trekken uit het kosmopolitische leven. Een strak ontwerp met royale proporties en een breed scala aan elementen die passen bij de levensstijl van vandaag. Bij elke gelegenheid die je hebt om te ervaren hoe comfortabel het is, dompel je jezelf onder in de wereld van dromen.

Terwijl Edward je laat ontsnappen aan het lawaai van de buitenwereld, biedt Inside Table alle functionaliteit die je nodig hebt en moedigt het je aan om langzamer te leven. Comfortcore is immers niets zonder dat er een beetje doel in het ontwerp stroomt.

Kleine decoratie-items, zachte texturen en discrete kleuren die worden gemengd in een ruimte die comfort en gezelligheid uitstraalt vanaf het kleinste detail.