Lynx stoelprogramma uitgebreid

Projectmeubelen 05-03
Lynx stoelprogramma uitgebreid

Lynx X1 is de nieuwste toevoeging aan het succesvolle Lynx stoelprogramma van Casala, ontworpen door de Nederlandse designers Kommerkors en Esquisse. Lynx X1 is een stoel die de perfecte balans vormt tussen modern design, functionaliteit en zitcomfort.

Lynx stoelprogramma uitgebreid

Lynx X1 onderscheidt zich door zijn koppelsysteem geïntegreerd in het frame. De ultrasnelle koppel- en stapelmogelijkheden zorgen voor maximaal facilitair gemak en tijdsbesparing. De gestileerde schaal en het robuuste frame stralen eigentijdse klasse uit en bieden ergonomisch comfort. De veelzijdige Lynx X1 stoel is geschikt voor diverse gelegenheden in zalen, onderwijsomgevingen, kerken en conferentieruimtes.

Lynx stoelprogramma uitgebreid

Het geïntegreerde koppelingssysteem in het frame maakt het mogelijk om moeiteloos stevige rijverbindingen tot stand te brengen zonder hulpmiddelen. Voor een stabiele koppeling hoeft Lynx X1 slechts enkele centimeters te worden opgetild en in het frame van de stoel ernaast te worden geplaatst. Voor optimale flexibiliteit kan Lynx X1 worden gekoppeld als stoel-stoel, stoel-armstoel en armstoel-armstoel. Lynx X1 is vrijstaand stapelbaar tot 12 stoelen. Er is een transportwagen beschikbaar voor 12 en 24 stoelen. Bij het stapelen raken de zittingen van Lynx X1 elkaar niet, waardoor de stoffering en het schuim niet beschadigen.

Lynx stoelprogramma uitgebreid