Luna: sensueel en mysterieus glinsterend

Luna: sensueel en mysterieus glinsterend

Luna, de serie glazen armaturen van Occhio, opent volledig nieuwe toepassingsgebieden en inspireert nu al de designwereld.

Luna: sensueel en mysterieus glinsterend

Sensueel en mysterieus glinsterend, transformeert Luna een ruimte in een plek van schoonheid en licht. De revolutionaire Occhio 'fireball' lichtbron zweeft bijna magisch als een hemellichaam in de gedeeltelijk gespiegelde glazen bol. Ze creëert zacht, gericht licht – krachtig en tegelijkertijd niet-verblindend. Luna combineert klassiek design met innovatieve technologie van Occhio en tilt de verlichtingservaring naar een geheel nieuw niveau.

Luna: sensueel en mysterieus glinsterend

Luna creëert unieke lichtsferen die op elk moment kunnen worden gewijzigd. Het enige dat nodig is, is een intuïtief gebaar of de Occhio air-app om Luna aan of uit te zetten, te dimmen of de kleurtemperatuur te wijzigen. Van sfeervol warm tot opwindend koel, de armaturen kunnen verschillende, indrukwekkende lichtstemmingen creëren.

Luna combineert klassiek met modern

Luna combineert klassiek met modern - in een fascinerende look. Metaal lijkt over glas gegoten: metaal wordt glas, glas wordt metaal. Met de nieuwe hoogglanzende donkere chroom- en Panthom oppervlakken speelt Luna in op interieurtrends.

Luna, dat in het voorjaar van 2023 voor het eerst werd gepresenteerd tijdens de Milan Design Week, is vanaf oktober verkrijgbaar bij geselecteerde speciaalzaken en meubelwinkels.