Loungestoel nu ook in elegante taupe kleur

Loungestoel nu ook in elegante taupe kleur

Als eerbetoon aan het futuristische ontwerp en het ruimtetijdperk van de jaren ‘70, is TOE een loungestoel met expressieve esthetiek en een hoog zitcomfort, nu ook in taupe verkrijgbaar.

Loungestoel nu ook in elegante taupe kleur

Gekenmerkt door een sculpturale benadering van meubelontwerp, heeft de TOE Lounge Chair een dikke gecanneleerde bekleding die van zitting naar rug loopt, waardoor een lineaire en volumineuze vorm ontstaat. De open stoelvorm geeft een vrije en gemakkelijke zitervaring, terwijl de speciale combinatie van verschillende soorten schuim zorgt voor een algeheel hoog zitcomfort. 

TOE Lounge Chair is verkrijgbaar in vier verschillende bekledingsvarianten: Linnen krijt met een natuurlijke en gestructureerde look, Off-White Bouclé met een chique en tactiel gevoel, Off-white Sheepskin voor een zacht en warm gevoel en Sunproof taupe.

Taupe zonwerende stof

De TOE loungestoel in taupe gekleurde zonwerende stof is zorgvuldig verwerkt en heeft een speciale behandeling ondergaan om de stofabsorptie in termen van vuil en vlekken te verminderen. De stof is waterafstotend en wordt beschermd door een onzichtbaar schild rond elk van de vezels om de stof droog en schoon te houden. Zonwerend materiaal is bestand tegen vervaging tegen zonlicht. Daarom voegt deze stof een kracht en veerkracht toe aan het meubilair.