Lotte Nijkamp nieuwe ad-interim secretaris BNS Crisp

14-09-2022
Lotte Nijkamp nieuwe ad-interim secretaris BNS Crisp

Vanaf 14 september 2022 neemt Lotte Nijkamp de taak van ad-interim secretaris op zich binnen het bestuur van BNS Crisp. Hiermee vervult zij de functie die is vrijgekomen na het vertrek van Inge Schuller eerder dit jaar.

Lotte Nijkamp nieuwe ad-interim secretaris BNS Crisp

Lotte zal de standaard secretaristaken op zich nemen en heeft daarnaast een focus op (online) communicatie.

Omdat BNS Crisp een vereniging is moeten de leden stemmen voor het aantreden van een nieuw bestuurslid. Lotte start daarom als ad-interim tot het moment dat zij officieel verkozen wordt. In de eerste maanden van 2023 zal een speciale ledenvergadering worden georganiseerd, waarin de stemming plaats zal vinden.

Lotte is sinds 2016 werkzaam als zelfstandig interieurontwerper en al enkele jaren lid van BNS Crisp, waar ze onder andere het afgelopen jaar de rol van Tafelhoofd voor de regio Zuid-Holland op zich heeft genomen. Lotte heeft, voordat ze de overstap maakte naar interieur, jarenlang als communicatieadviseur gewerkt voor verschillende organisaties. Hierdoor brengt ze een gedegen kennis en ervaring mee die voor de rol van secretaris met focus op (online) communicatie zeer waardevol is.