Linnenatwork lanceert nieuwe bedbanken-collectie

Producten 01-07
Linnenatwork lanceert nieuwe bedbanken-collectie

Linnenatwork, specialist in luxe en kwalitatieve hotelmeubelen en accessoires, lanceert een nieuwe collectie bedbanken. De bedbanken zijn ontworpen met het oog op ultiem comfort en tijdloze elegantie, waardoor ze volgens de fabrikant een ideale aanvulling zijn op elke hotelkamer.

Linnenatwork lanceert nieuwe bedbanken-collectie

De nieuwe bedbanken combineren de functionaliteit van een comfortabel bed met de stijl en het design van een hoogwaardige bank. Elk stuk uit de collectie is vervaardigd met de grootste zorg en aandacht voor detail, gebruikmakend van eersteklas materialen en innovatieve technologieën om een ongeëvenaarde slaap- en zitervaring te bieden.

Linnenatwork lanceert nieuwe bedbanken-collectie

Hoogtepunten van de collectie

  • Uitmuntend comfort: uitgerust met hoogwaardige matrassen die optimale ondersteuning bieden, zowel voor dagelijks zitten als voor een goede nachtrust. Hotelgasten zullen nooit meer klagen over een slechte nacht op een slechte bedbank.

  • Stijlvol design: verkrijgbaar in diverse elegante stijlen en kleuren die naadloos

    aansluiten bij elke interieurstijl, van modern tot klassiek. Vanaf de buitenkant kun je niet zeggen dat het een bedbank is.

  • Duurzame materialen: gemaakt van duurzame materialen die zorgen voor een lange levensduur en een verantwoorde keuze.

  • Gebruiksgemak: eenvoudig om te zetten van bank naar bed en vice versa, met innovatieve mechanieken die soepel en probleemloos werken.

“Bij Linnenatwork begrijpen we dat onze klanten op zoek zijn naar zowel functionaliteit als esthetiek. Met onze nieuwe collectie luxe bedbanken bieden we het beste van beide werelden,” aldus Joost Verrest, ceo van Linnenatwork. “Onze bedbanken zijn perfect voor elke hotel of B&B eigenaar die op zoek is naar een stijlvolle oplossing voor extra slaapruimte, zonder concessies te doen aan comfort of design.”