Licht in de lades

19-09-2022
Licht in de lades

Met het roestvrijstalen scharnier Veosys en het Illumination designprofiel voor AvanTech You lades heeft Ostermann twee nieuwe, interessante producten voor de moderne keuken-, meubel- en interieurbouw in het assortiment opgenomen.

Licht in de lades

Het potscharnier Veosys, met een modern design en gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal, is geschikt voor vrijwel alle corrosiebestendige toepassingen. Voor buitenkeukens, alsook meubilair voor in de badkamer, wellnessresorts, laboratoria en ziekenhuizen. De geïntegreerde demping functioneert betrouwbaar, zelfs bij hoge luchtvochtigheid of temperatuurschommelingen. Bij Ostermann is het scharnier verkrijgbaar met een hoek-, midden- en inliggende aanslag. Belangrijk bij vochtigheid: de grote zelfsluitingshoek van 35° zorgt ervoor dat het front niet ongewenst open blijft staan.

Met het nieuwe AvanTech You Illumination systeem worden de zijwanden of glazen inzetelementen van de AvanTech You lade verlicht. Naast het directe monteren, kan de verlichting ook probleemloos achteraf aangebracht worden. Voor de stalen zijwanden gebruikt men het Hettich AvanTech You Illumination designprofiel. Deze wordt op de zijwanden geklikt. De profielen verlichten de geopende schuiflade en zorgen, afhankelijk van de richting bij het monteren, voor een verlichte binnenzijde of voor een krachtig accent aan de buitenzijde van de schuiflade.