Licht- en Lichtplanadvies vertegenwoordigt Ambright

15-05-2023
Licht- en Lichtplanadvies vertegenwoordigt Ambright

Licht- en Lichtplanadvies vertegenwoordigt vanaf heden de bijzondere led-verlichting van het merk Ambright in Nederland en België. Ambright staat bekend om zijn innovatieve en energie-efficiënte 3D-geprinte verlichting, die nu beschikbaar is voor interieurprofessionals die hiermee geheel naar eigen inzicht verlichting kunnen ontwerpen.

Licht- en Lichtplanadvies vertegenwoordigt Ambright

3D-geprinte verlichting van Ambright is een baanbrekende technologie die gebruik maakt van organische lichtgevende diodes (OLED's) die op dunne en flexibele substraten worden afgedrukt. Dit maakt het mogelijk om de verlichting op maat te ontwerpen voor verschillende toepassingen en ontwerpen, van lichtgevende panelen tot geïntegreerde verlichting in meubels of textiel.

Licht- en Lichtplanadvies vertegenwoordigt Ambright

Een van de grootste voordelen van de 3D-geprinte verlichting van Ambright is de hoge mate van energie-efficiëntie. Het lage energieverbruik van OLED's zorgt voor lagere energiekosten en een kleinere ecologische voetafdruk. Daarnaast heeft 3D-geprinte verlichting een lange levensduur en heeft het een hoge mate van aanpasbaarheid, waardoor bedrijven (en particulieren) een uniek lichtontwerp kunnen creëren dat past bij hun bedrijfsidentiteit en andere specifieke behoeften.

Ambright en duurzaamheid

Een ander belangrijk voordeel van 3D-geprinte verlichting van Ambright is de duurzaamheid. Het materiaalafval wordt verminderd tijdens het productieproces en OLED's worden beschouwd als minder giftig dan andere verlichtingstechnologieën. Dit maakt de verlichting veiliger voor de gezondheid en minder schadelijk voor het milieu.

Met de vertegenwoordiging van Ambright led-verlichting, biedt Licht- en Lichtplanadvies nu een unieke oplossing voor interieurprofessionals die op zoek zijn naar energie-efficiënte en duurzame verlichting.