LEDVANCE introduceert ‘LEDVANCE LOOP’

LEDVANCE introduceert ‘LEDVANCE LOOP’

Met ‘LEDVANCE LOOP  introduceert LEDVANCE een submerk voor al de duurzaamheidsinspanningen en -maatregelen in het hele bedrijf. Dit omvat nieuwe productassortimenten, het verminderen van CO2-niveaus met een miljoen ton per jaar in transport en het verbeteren van de vraagplanning met behulp van AI.

LEDVANCE introduceert ‘LEDVANCE LOOP’

Het concept achter het submerk LEDVANCE LOOP is een grote stap en zal naar verwachting de toekomst veranderen: "We hebben veel geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling zodat we kunnen bijdragen aan een duurzamere industrie," zegt Derek Mc Millan, CEO bij LEDVANCE Benelux. "In dit tijdperk van transformatie bij LEDVANCE is duurzaamheid geen bestemming maar een continue reis. Het gaat over meer dan alleen milieubewust zijn; het gaat over het opnieuw vormgeven van onze werkwijzen, het verminderen van onze ecologische voetafdruk en het bevorderen van ethisch zakendoen.”

LEDVANCE introduceert ‘LEDVANCE LOOP’

Twee nieuwe LEDVANCE LOOP subfamilies

Naast de talrijke activiteiten die het bedrijf zelf zullen transformeren, zal LEDVANCE binnenkort twee nieuwe productfamilies lanceren onder de LEDVANCE LOOP-paraplu:

LEDVANCE introduceert ‘LEDVANCE LOOP’

EVERLOOP is een reeks innovatieve professionele producten waarmee professionele klanten bepaalde onderdelen van een armatuur kunnen vervangen, waardoor de levensduur van een product wordt verlengd en afval wordt verminderd.

NATURELOOP, een productlijn voor consumenten, zal producten aanbieden die gemaakt zijn van gerecycleerde materialen zoals LED lampen en LED armaturen.