Kussen aanpassen aan je wensen

Slapen 16-05
Kussen aanpassen aan je wensen

Het Bilancia hoofdkussen van De Witte Lietaer kan je helemaal aanpassen naar je persoonlijke slaapwensen. Je kunt de hoogte precies afstemmen op jouw maat door te variëren met 1, 2 of 3 lagen Talalay Latex.

Kussen aanpassen aan je wensen

Je hoofd rust op een toplaag van het allerbeste eendendons dat zorgt voor weldadig slaapcomfort. Samen zorgen de lagen voor een perfecte balans in ondersteuning en zachtheid.

Kussen aanpassen aan je wensen

Of je nu een rug-, zij- of buikslaper bent, dit Bilancia kussen is altijd een goede match.

Kussen aanpassen aan je wensen

Talalay Latex is een 100% natuurproduct met een open celstructuur. Het is een van de beste materialen voor kwaliteitskussens, met zeer positieve eigenschappen als veerkracht, ventilatie en comfort. Ook op de lange termijn behoudt het deze eigenschappen wat maakt dat het zeer duurzaam is. Het Bilancia kussen is ademend en temperatuurregulerend voor een optimale slaaphygiëne.

Kussenhoes uit katoen

Het dons in de bovenste laag van het kussen is geselecteerd uit het beste klasse 1 eendendons en zorgt voor een zalige zachtheid. Dit dons is afkomstig van niet levende pluk en is gecertificeerd volgens de Responsible Down Standard (RDS) en Oeko-Tex.

De hoes is vervaardigd uit 100% hoogwaardig katoen en daardoor makkelijk wasbaar. Bovendien is het kussen Nomite, anti-stofmijt. De materialen zijn zorgvuldig geselecteerd om duurzaamheid en comfort te combineren, terwijl ze voldoen aan strenge milieunormen.