Kunstenaar leeft zich uit met Seuren Tafels

.

Fabrikant Seuren Tafels ontvangt tijdens de Vakbeurs in de Woonindustrie Nieuwegein beeldend kunstenaar Stan Hill. De artiest gaat op verzoek van Seuren de tafel Jump & Wave 1.0 (foto) onder handen nemen.

Hill gaat voor het oog van de beursbezoekers los om het meubel een geheel eigen vorm te geven. De naam van wat het gaat worden ligt volgens Seuren Tafels nu al vast. Als Hill er klaar mee is, is de Jump & Wave 1.0 veranderd in De Tafeldame. Stan Hill gaat op de beurs ook een salontafel bewerken. Deze Hill-salontafel wordt na de Vakbeurs onder de beursbezoekers verloot.

Seuren Tafels stunt niet alleen met de optredens van de kunstenaar. De fabrikant stelt op de beurs ook een aantal nieuwe afmetingen en modellen in de Budget-collectie aan de bezoekers voor.

Thema's
Lees ook
Spotlight

Spotlight

Op 10 en 11 maart vindt in de Beursfabriek in Nieuwegein Spotlight plaats. Hier presenteren een groot aantal bedrijven o.a. woonaccessoires, design artikelen en lifestyle producten. Na Spotlight kunnen geïnteresseerden altijd nog even langs bij de naastgelegen Woonindustrie, die tijdens dit  vakevent ook haar deuren opent.  Op Spotlight...