Kunst ontwikkeld vanuit een positieve boodschap

15-11-2022
Connected Love-Nero Rosa
Connected Love-Nero Rosa

LEOXX introduceert TOSHY x LEOXX: een exclusieve en unieke collectie maatwerk karpetten ontworpen door de Nederlandse kunstenaar Toshy. TOSHY x LEOXX staat voor authentiek en inspirerend design met een positieve boodschap.

Connected Love-Nero Rosa
Connected Love-Nero Rosa

Elk ontwerp is individueel vormgegeven en toont een boodschap van de kunstenaar. De aansprekende designs zijn beschikbaar in een zorgvuldig samengestelde selectie kleuren, uitgevoerd in hoogwaardig materiaal.

LoveNow-Pietra Blu
LoveNow-Pietra Blu

Toshy ontwikkelt kunst vanuit een positieve boodschap. Zijn inspiratie haalt hij uit het dagelijkse leven en maatschappelijke en sociale kwesties. Met zijn werk wil hij mensen anders naar situaties laten kijken en op een positieve manier inspireren. Een belangrijk aspect daarbij is het teweegbrengen van verbinding.

StepByStep-Nero Oro
StepByStep-Nero Oro

TOSHY x LEOXX is uitgewerkt in drie verschillende designs: Connected Love, Love Now! en Step by Step. Elk design is beschikbaar in een aantal verschillende kleuren en diverse formaten (zowel rechthoekig als rond). Ieder karpet is door de kunstenaar persoonlijk beoordeeld en vormgegeven, waarbij de verhoudingen van het design zorgvuldig zijn afgestemd op de verschillende formaten.

Alle TOSHY x LEOXX karpetten worden uitgevoerd in een zijdezachte silky kwaliteit met een shiny look. In samenspel met en naargelang de lichtval zorgt dit materiaal voor een prachtige en steeds wisselende werking van de kleuren.