Krachtige tapijtlijm met grote schuifsterkte

Krachtige tapijtlijm met grote schuifsterkte

De nieuwe tapijtlijm THOMSIT T 420 is dankzij zijn grote hechtkracht en schuifsterkte de optimale oplossing voor het verlijmen van alle soorten textiele vloerbedekkingen.

Krachtige tapijtlijm met grote schuifsterkte

Installateurs profiteren van een veilige installatie zonder krimpende naden en naadvorming, zelfs bij kritieke materialen zoals naaldvlies en Kugelgarn vloerbedekking. Bovendien overtuigt THOMSIT T 420 met zijn geringe eigen geur, voor een comfortabele verwerking in slecht geventileerde ruimten en voor (eind-)gebruikers die gevoelig zijn voor onaangename geuren.

Dankzij de extra harde lijmril ontstaat een zeer grote schuifsterkte. Dit voorkomt krimpende naden en naadvorming, zelfs bij kritieke materialen.

De nieuwe lijm voor textiele vloerbedekkingen THOMSIT T 420 heeft dankzij zijn formulering met een zeer laag harsgehalte bovendien een duidelijk verminderde eigen geur, en is daarom de juiste oplossing voor de veranderende marktvereisten.

Geur- en emissie-arme lijm

THOMSIT T 420 voldoet aan de aanvullende eis van de Blauwe Engel met betrekking tot geurarme lijmsoorten, en is bovendien als uiterst emissiearm product EC 1 Plus-gecertificeerd.

De uitdamptijd van THOMSIT T 420 bedraagt slechts ca. 10 minuten, al na ca. 24 uur is de nieuw gelegde vloer belastbaar. Tijdens de verwerking profiteert de vakman van een verwerkingstijd van ongeveer 30 minuten, zodat correcties zonder problemen achteraf kunnen worden uitgevoerd.