Koolstofnegatieve tapijttegel

05-10-2022
Koolstofnegatieve tapijttegel

De nieuwe tapijttegelcollectie van IVC is gemaakt met Thrive® matter, een koolstofnegatief nylongaren. Door meer CO2 uit de atmosfeer te halen dan het uitstoot, heeft het een lagere uitstoot dan elk ander in de massa geverfd nylongaren.

Koolstofnegatieve tapijttegel

Als inspiratie voor deze collectie verkenden de ontwerpers alle hoeken van de virtuele wereld. Een wereld waar geen grenzen zijn, creatieve vrijheid absoluut is en digitale en fysieke persoonlijkheden moeiteloos in elkaar overgaan. Texturen die een 3D-effect scheppen dat voortdurend in beweging is, zorgen voor een verrassende en onverwachte dynamiek in je ontwerp.

Digitale werelden en futuristische architectuur vormen de inspiratiebron voor de dynamische en levendige Animate. Met een gelaagd ontwerp dat textuurlandschappen over het vloeroppervlak tekent, versterken Animate's 18 toon-op-toon kleuren het immersieve gevoel.

Het generatieve hoog-laag 3D-patroon van Alternate onderzoekt de vervaagde grenzen tussen ons digitale en fysieke leven en legt deze onophoudelijke flux vast. De tapijttegel is er in 18 kleuren met toon-op-toon variaties die de dynamische textuur animeren.

Liberate drukt het streven naar digitale vrijheid via nieuwe technologieën uit in een gelaagde textuur met opwindende en onverwachte resultaten. In 18 kleuren gebruikt Liberate tonale combinaties om zijn golvende 3D-effect te benadrukken.