Kinderen richten kinderafdeling in

27-09-2022
Kinderen richten kinderafdeling in

Morres organiseerde een superleuke wedstrijd waarbij kinderen als echte stylisten aan de slag mochten gaan voor de inrichting van de nieuwe Kids afdeling.

Kinderen richten kinderafdeling in

Het werd een topper want Morres ontving zomaar een 70-tal tekeningen en kijkdozen van kinderen die creatief aan de slag waren gegaan met allerlei materialen en kleuren.

Kinderen richten kinderafdeling in

Op zondag 18 september 2022 kwamen 21 geselecteerde kinderen tussen 6 en 12 jaar naar de winkel in Hulst om in groepjes van 3 een 7-tal nieuwe kinderkamers te ontwerpen onder begeleiding van het Morres styling team. Als echte kids pro’s kregen ze hun briefing van het Morres team. Toen mochten ze aan de slag: als rasechte stylisten startten ze hun shoppingrace door de winkel. Hun winkelkarretjes werden al snel volgeladen met allemaal supergave spulletjes om hun eigen droomkamertje in te richten van A tot Z.

Kinderen richten kinderafdeling in

Zowel het Morres team als de talrijk opgekomen ouders en grootouders van de kids stonden letterlijk paf van het styling resultaat: ‘Die weten wat ze willen!’, zei een van hen. De door de kinderen ontworpen droomkamers worden afgewerkt door het Morres styling team zodat die spiksplinternieuw klaar staan voor de feestelijke opening van de nieuwe Kids afdeling op 29 oktober 2022.