Keukenstijlen: oriënteer en vergelijk goed

#interieurbouw 07-10-2019
Keukenstijlen: oriënteer en vergelijk goed

De keuken is de plek die de hele dag in huis wordt gebruikt. Je kookt en dineert hier en meeste gesprekken vinden plaats aan de keukentafel. Daarom is het belangrijk een keuken te hebben in een stijl die bij jou past. 
Keukenstijlen: oriënteer en vergelijk goed
De keuze uit verschillende keukenstijlen is eindeloos. Zo moet je beslissen over welke kleur het keukeninterieur wordt, de artikelen die je nodig hebt en natuurlijk uit wat voor materiaal de keuken moet bestaan. Of je nu gaat voor een donkere keuken of een lichte keuken met specifieke accentkleuren, oriënteer jezelf en vergelijk altijd goed.
Luxe of gezellige uitstraling
Een lichte keuken als keukenstijl in huis oogt ruimtelijk, geeft rust en is modern. Als je een witte keuken hebt, dan zijn allerlei accentkleuren mogelijk. Kies voor één specifieke accentkleur, en jouw keuken ademt meteen een warme huiskamersfeer. Wil je een meer luxe uitstraling? Voeg dan zilver of goud gekleurde accenten toe. Bij Horecasupply vind je onder andere goud gekleurd bestek en servies. Voor een echt ruimtelijk effect plaats je in jouw keuken een plank in dezelfde kleur als de muur. Voeg je hout toe aan de keuken, dan kom je weer terug bij die knusse huiskamersfeer.
Modern en strak, toch gezellig
In de meeste huiskamers kom je vaker een lichte dan een donkere keuken tegen. Toch kan een donkere keukenstijl heel mooi zijn. Zolang je bepaalde kleuren en materialen maar op de juiste manier met elkaar combineert. Als je van strak houdt, dan past een donkere keukenstijl goed bij jou. Met de kleur zwart creëer je strakke lijnen en het is een goed contrast met de kleur wit. Wil je een donkere keuken, dan heb je nog veel mogelijkheden voor de rest van de ruimte. Kies bijvoorbeeld voor een lichte muur en breng verlichting aan. Zo heb je zowel ‘s avonds als overdag een moderne maar ook gezellige keuken. Een leuke karaf en een paar wijnglazen op de tafel maken het geheel helemaal af.
De mooiste artikelen
Ben je eruit welke keukenstijl het beste bij jou past? Dan kun je jouw keuken gaan aanschaffen. Zorg ook voor bijpassende keukenartikelen. Kijk bijvoorbeeld op Horecasupply en maak jouw keuze uit vele soorten bestek, glazen en servies. Maar oriënteer je ook op apparaten zoals koelkasten, vriezers en ovens. Vergelijk goed en kies het apparaat met de functionaliteiten die het beste voor jou werken. Heb je keukenartikelen gevonden die helemaal voldoen aan jouw wensen? Plaats deze dan in jouw nieuwe keuken, en je hebt een geheel eigen en persoonlijke keukenstijl gecreëerd.

Keukenstijlen: oriënteer en vergelijk goed
Keukenstijlen: oriënteer en vergelijk goed
Keukenstijlen: oriënteer en vergelijk goed