Karwei biedt gratis raamdecoratie advies aan huis

25-07-2023
Karwei biedt gratis raamdecoratie advies aan huis

Met de nieuwe service: 'Persoonlijk raamdecoratie advies bij jou thuis’ ontvangen klanten van Karwei gratis advies van een raamdecoratie-specialist in hun eigen huis.

Karwei biedt gratis raamdecoratie advies aan huis

De 'Persoonlijk advies bij jou thuis’-service biedt klanten persoonlijk advies over stijlen en verschillende soorten raamdecoratie.

Karwei biedt gratis raamdecoratie advies aan huis

Ook kunnen klanten stoffen en materialen van de raamdecoratie in hun eigen huis bekijken. Het advies omvat ook gratis professionele inmeting van de ramen, zodat klanten zeker weten dat hun raamdecoratie perfect past.

De ‘Persoonlijk advies bij jou thuis’-service wordt aangeboden vanuit 51 deelnemende bouwmarkten, met verdere uitbreiding gepland.

De service is beschikbaar voor klanten binnen een straal van ongeveer 20 kilometer rondom deelnemende bouwmarkten. Dit maakt de service zo persoonlijk: heb je een vraag, dan kun je bellen of langskomen bij de contactpersoon van de lokale bouwmarkt.

Raamdecoratie service uitvoerig getest

Voorafgaand aan de officiële lancering heeft Karwei de ‘Persoonlijk advies bij jou thuis’-service uitvoerig getest bij 8 bouwmarkten. De feedback van klanten tijdens deze testperiode was buitengewoon positief, met een gemiddelde beoordeling van 4,8 op basis van 5 sterren. Deze hoge waardering weerspiegelt de tevredenheid van klanten met de service en onderstreept de waarde van het persoonlijke advies.