Kaderdeuren met een gouden randje

Producten 04-06
Kaderdeuren met een gouden randje

Bij Ostermann kunnen keuken-, meubel- en interieurbouwers kaderdeuren en kleppen voor alle toepassingen kant-en-klaar op maat configureren. De meubelelementen worden in slechts enkele werkdagen op maat geconfectioneerd en zijn nu ook verkrijgbaar in de trendkleur goud.

Kaderdeuren met een gouden randje

Als draaideur, schuifdeur of klep... aluminium kaders van Ostermann zijn voor alle toepassingen een goede oplossing om het meubel met glas en meubelverlichting elegant vorm te geven en te laten stralen. Om de keuken-, meubel- en interieurbouwer volop keuze te bieden zijn twee van de zeven aluminium kaderprofielen (Grave en Marcato), naast zilver-, inoxkleurig en mat zwart, ook verkrijgbaar met een goudkleurig oppervlak. De trendy, nieuwe kleur kan men perfect combineren met lichte unikleuren of marmer decoren. In contrast met donkere, matte oppervlakken vormen de glamoreuze, gouden profielen een echte eye-catcher.

Kaderdeuren met een gouden randje

Kant-en klare kaderprofielen

De kaders worden bij Ostermann in slechts enkele werkdagen op maat geconfectioneerd. Indien gewenst kan de keuken-, meubel- en interieurbouwer de kaderprofielen kant-en-klaar op maat bestellen met frezingen voor het gewenste scharnier van verschillende, toonaangevende merken.

Keuken-, meubel- en interieurbouwers kunnen kiezen uit zeven verschillende profielmodellen, van het sierlijke, vierkante profiel Grave tot het brede, rechthoekige profiel Forte. Met het kaderprofiel Tiomos creëert de keuken-, meubel- en interieurbouwer een echte blikvanger. Het is speciaal ontwikkeld voor de montage met niet zichtbare scharnieren. Als vullingsmateriaal zijn er 14 uitvoeringen glas beschikbaar. Op verzoek is het ook mogelijk om de glazen vulling individueel te lakken of te bedrukken met een gewenst motief.

Passend klepbeslag en scharnieren

Het maakt niet uit of men het kader als meubelklep, voor een draaideur, schuifdeur of vitrine wil gebruiken ... om tijd én werk te besparen, kan men bij Ostermann ook het passende meubelbeslag bestellen. Als totaalvakhandel levert Ostermann een veelvoud aan oplossingen en van toonaangevende merken - alles van één leverancier.

Geheel passend de luxueuze, chique uitstraling van de gouden kaders zijn er bij Ostermann talrijke goudkleurige meubelgrepen direct uit voorraad leverbaar.