Kabels nagenoeg onzichtbaar

15-07-2022
Kabels nagenoeg onzichtbaar

XTRARM heeft haar collectie tv-standaards verder uitgebreid met nieuwe modellen, nieuwe kleuren en nieuwe materialen. Hierdoor is voor elke interieurstijl nu een passende vloerstandaard te vinden.

Kabels nagenoeg onzichtbaar

Extra aandacht is bij deze nieuwe modellen uitgegaan naar de begeleiding van de kabels. Deze worden nagenoeg onzichtbaar via de poot van de standaard naar beneden begeleid.

Naast een ronde voet - model Arius - lanceert XTRARM nu model Atria met vierkante voet. Atria is verkrijgbaar in zwart of wit, waarbij de voet afgewerkt is in een fraaie matte poedercoating. De televisiekabels zijn voor een opgeruimd beeld weg te werken in de staande stalen buis.

Het populaire Argo Tripod model, dat in het oog springt vanwege het krachtige driepoot ontwerp, is vanaf nu, naast de bestaande beuken uitvoering, ook verkrijgbaar in trendy zwart essen, wit essen of in de uitvoering vergrijsd essen. In de achterste poot bevindt zich handig een gootje, waar de televisiekabel onzichtbaar naar beneden begeleid kan worden.

Het moderne Ayta tripod model, verkrijgbaar in zwart/beukenhout, is nu ook verkrijgbaar in zwart/zwart. Handig is het grijze vilten planchet dat optioneel op de Ayta standaard geklikt kan worden. Deze biedt plaats aan je afstandsbediening, waardoor je deze altijd bij de hand hebt.