Jubileumedities van iconische meubels

16-02-2023
Jubileumedities van iconische meubels

Deens familiebedrijf Skovby viert dit jaar zijn 90ste verjaardag. Dat viert Skovby met jubileumedities van zijn meest iconische stukken: de tafel #33 en de stoel #825.

Jubileumedities van iconische meubels

Het elegante design en het originele uitklapsysteem van de modulaire #33-tafel belichamen helemaal de filosofie waar het merk voor staat. De tafel is stijlvol en multifunctioneel. In de basispositie biedt ze plaats aan 6 personen, maar de compacte #33 is makkelijk uitbreidbaar tot een ruime, driehoekige tafel waar tot 9 personen comfortabel aan plaatsnemen.

Jubileumedities van iconische meubels

Voor zijn 90-jarig jubileum brengt Skovby de #33-tafel uit in nieuwe kleuren. De nieuwe tinten ‘Castoro Ottawa’ en ‘Verde Comodoro’, een subtiel beige en een rustgevend groen, brengen de Scandinavische natuur naar binnen. Skovby combineert ze met een basis in lichte of donkere houttinten tot een resultaat dat perfect in balans is.

Jubileumedities van iconische meubels

Ook van de tijdloze klassieker de #825-stoel brengt Skovby een jubileumeditie in nieuwe kleuren. Het nostalgische design van de #825 in combinatie met de nieuwe jubileumkleuren is een match made in heaven. Dankzij de zorgvuldig geselecteerde materialen in zwart, wit, groen of beigeschakeringen wordt nog meer mixen en matchen mogelijk. Hout en stoffering in verschillende kleurnuances vullen elkaar aan tot een plaatje dat klopt.