JOKA laminaatvloeren zijn echte allrounders

Vloeren & Wanden 08-02
JOKA laminaatvloeren zijn echte allrounders

De nieuwe JOKA laminaatvloeren zijn echte allrounders. Duurzaam, milieuvriendelijk, gezond wonen, robuust – de actuele laminaatcollecties Hudson, Madison, Manhattan en Skyline van Jordan Nederland zijn met hun eigenschappen en diverse looks volgens de fabrikant de ideale vloeren voor het dagelijks leven.

JOKA laminaatvloeren zijn echte allrounders

JOKA laminaatvloeren worden gemaakt van tot 90 procent hernieuwbare grondstof hout. De overige gebruikte materialen zijn ecologisch onschadelijk, d.w.z. ze bevatten geen PVC of weekmakers. Wanneer de vloer moet worden weggegooid, kan hij volledig worden gerecycled. Omdat de laminaatvloer volledig in Duitsland wordt geproduceerd, zijn er geen lange transportroutes, wat betekent dat er minder CO2 wordt uitgestoten door uitlaatgassen. Over CO2 gesproken: het gebruikte hout slaat meer koolstofdioxide op dan de productie van de vloer veroorzaakt. JOKA laminaatvloeren hebben dus een negatieve CO2-voetafdruk.

JOKA laminaatvloeren zijn echte allrounders

Dankzij hun Scratch-Protection-oppervlak zijn ze bestand tegen wilde stoeipartijen en levendige huisdieren. Een omgevallen glas, natte laarzen of waterspelletjes in de woonkamer zijn ook geen probleem: alle JOKA laminaatvloeren zijn minstens vier uur beschermd tegen opzwellen bij stilstaand vocht, de vloeren in de HudsonRiver-collectie zelfs 24 uur. Dit wordt mogelijk gemaakt door de combinatie van een waterbestendige toplaag, de QuellStopAqua+ dragerplaat die zeer goed bestand is tegen vocht met anti - zwellaag en de ProConnect AquaPure+ clickverbinding, die zorgt voor een strakke en duurzame profielverbinding.

JOKA laminaatvloeren zijn echte allrounders

Emissiearme laminaatvloeren

Dankzij de overwegend natuurlijke materialen die gebruikt worden, zijn JOKA laminaatvloeren bijzonder emissiearm – gecertificeerd door het eco-INSTITUT en de Blauwe Engel. Bovendien maken ziektekiemen en bacteriën geen kans op de antibacteriële coating.

JOKA laminaatvloeren zijn echte allrounders

Van zachte bruin- en grijstinten tot krachtig chocoladebruin, van normale en lange planken tot visgraat en tegels, en van rustige tot levendige decors - er is voor elk wat wils op het gebied van kleur, dimensie en textuur. Veel planken hebben ook een afgeschuinde rand rondom, wat het indrukwekkende ruimtelijke effect en de authentieke look van JOKA laminaatvloeren nog benadrukt.