Jan Hogenkamp versterkt team FacilitylinQ

Jan Hogenkamp versterkt team FacilitylinQ

Per 1 november heeft Jan Hogenkamp zich bij het team van FacilitylinQ gevoegd, na een succesvolle periode als commercial business development manager bij de Woonindustrie en voorheen als commercial manager bij CBRE. Daar heeft hij een aanzienlijke bijdrage geleverd aan het versterken van de commerciële strategie van deze organisaties. 

Jan Hogenkamp versterkt team FacilitylinQ

Met de komst van Jan Hogenkamp is het directieteam van FacilitylinQ compleet. Dit team, bestaande uit Anne de Groot (operationeel directeur), Cor van Egmond (financieel directeur) en Jan Hogenkamp (commercieel directeur), kan nu versnellen in het concretiseren en uitbouwen van de organisatie. 
Hogenkamp zal zich in zijn rol richten op het versterken van de commerciële activiteiten van het bedrijf. Hij zal de commerciële strategie verder ontwikkelen en met het salesteam de koers uitzetten op het gebied van new business, innovation, sustainability en customer intimacy. “Wij kijken ernaar uit om samen met Jan Hogenkamp de volgende fase van groei en innovatie te realiseren. Zijn ervaring en visie zullen ongetwijfeld een waardevolle aanvulling zijn op ons team en ons helpen onze verdere doelen te bereiken", aldus Anne de Groot. 

Jan Hogenkamp versterkt team FacilitylinQ

Over FacilitylinQ 

FacilitylinQ is een internationale consolidator op het gebied van kantoormeubilair en helpt wereldwijd organisaties bij het creëren van duurzame en toekomstbestendige werkomgevingen. Het bedrijf ondersteunt organisaties en architecten bij het vinden van de juiste producten, verkent indien gewenst duurzame alternatieven en levert alle benodigde diensten om het project succesvol af te ronden.