Italiaanse tongval

28-09-2022
Italiaanse tongval

Het traprenovatie label MexForm van de Plinten en Profielen Centrale (PPC) heeft een vijftal nieuwe decoren aan het assortiment toegevoegd die aansluiten bij de huidige woontrends.

Italiaanse tongval

MexForm heeft bij deze update de decoren laten inspireren door Italiƫ. De namen hebben namelijk allemaal een Italiaanse tongval. Je moet hierbij denken aan: Vesuvius Zwart Houtnerf, Giaveno Warm Noten, Bussoleno Eik Grijs, Monticiano Eik Natuur en Urbino kasteel Eik Antriciet.

Italiaanse tongval

Alle nieuwe decoren hebben een warme huiselijke uitstraling met een voelbare structuur. Ook worden de MexForm decoren gekenmerkt door een luxe uitstraling met een prachtige nerf. Dat maakt ze levendig en authentiek.

Daarnaast zijn de L-kappen, U-kappen, stootborden en hoeklatten 22/22 ook verkrijgbaar in het zwart, waardoor de zijkanten nu ook volledig in deze trend kleur zijn af te werken. Net als bij de andere 12 decoren zijn deze traptreden voorzien van een strakke rechte neus en maak je de trap helemaal af met de MexForm trapverlichting en bijpassende trapleuning.

PPC introduceert daarnaast de nieuwe traprenovatie besteltool. In deze besteltool kun je kiezen uit drie merken traprenovatie: Mexform, Trenovo en Natural Wood. Van elk merk staan alle producten bij elkaar in deze makkelijke traprenovatie besteltool.