Investeren in woonboulevards

Woonboulevard

De Belgische vastgoedbelegger Retail Estates heeft in 2017 en in de eerste maanden van 2018 honderden miljoenen euro’s geïnvesteerd in een reeks woonboulevards in Nederland.

Het gaat om woonwinkelcentra in onder meer Apeldoorn, Middelburg, Veenendaal en Roosendaal. De belegger kondigt bij monde van Jan de Nys, de ceo van de onderneming, aan dat nog dit jaar opnieuw wordt geïnvesteerd in perifere detailhandel in non-food in Nederland. De Nys ziet vooral ‘grote mogelijkheden’ in onder meer Den Haag, Amsterdam en Utrecht. Het bedrijf heeft zich in korte tijd weten te profileren als de meest prominente investeerder in woonwinkelvastgoed in ons land. Dolf Vogd, een autoriteit als het over woonboulevards gaat, houdt zijn hart vast. ‘Laten we toch hopen dat we onze lessen uit het verleden hebben geleerd.’ Meer details over de plannen van De Nys en over de visie van Vogd in het volgende nummer van Meubel+ (verschijnt op 30 november). 

Thema's
Lees ook
Hoogste punt nieuwbouw Morres Hulst bereikt

Hoogste punt nieuwbouw Morres Hulst bereikt

In de oude Morres-kantoren in Hulst wordt hard gewerkt aan een nieuwe woonboulevard. En deze heeft nu haar hoogste punt, van zo’n 13 meter, bereikt. Vanaf april 2019 is de woonboulevard klaar voor gebruik en vindt je er onder andere een meubelhangar, waar iedereen de kans krijgt om zijn eigen meubels aan te bieden en een keukenboulevard, die de plaats...