Interior Professional Day in Nidum

Interior Professional Day in Nidum

Op vrijdag 15 december staat de interieurprofessional centraal in Nidum. Tijdens Interior Professional Day powered by The Art of Living maakt de professional kennis met de shops en showrooms van het inspiratiecentrum en wat ze voor hun projecten kunnen betekenen. Architecten, interior designers en stylisten kunnen zich aanmelden voor deze dag, om zelf de beleving en de kracht van het house of inspiration te ervaren.

Interior Professional Day in Nidum

Met de opening van Nidum Boetiekhotel is de beleving van Nidum compleet. Het house of inspiration biedt een breed en inspirerend aanbod op het gebied van interieur, design, lifestyle en kunst. De partners van Nidum variëren van (buiten)meubelen, haarden, wandafwerkingen en vloeren tot koffie en wijn, maar ook van B2B tot B2C. De gebundelde kracht van deze shops en showrooms wordt op de 6.000 m2 van het monumentale Arsenaal gepresenteerd in zowel het inspiratiecentrum als in de zes designkamers van Nidum Boetiekhotel en in de sfeervolle ruimtes van restaurant Ovum, waarvan de interieurs met Nidum-partners zijn gerealiseerd.

Interior Professional Day in Nidum

Nidum biedt shops, showrooms en experience rooms die niet alleen inspireren, maar samen ook dé locatie vormen voor het creëren van projecten. Van residentieel tot hospitality: alle ruimtes in het monumentale Arsenaal in Grave laten zien wat de kracht is van het house of inspiration.

Interior Professional Day in Nidum

Op vrijdag 15 december zijn interieurprofessionals van harte welkom om te ervaren hoe de collecties van de partners van Nidum samensmelten in sfeervolle ruimtes en indrukwekkende hotelkamers. Om deze dag bij te wonen kunnen zij zich kosteloos aanmelden via de website van Nidum. Aansluitend vind er een borrel plaats in de lounge van het restaurant voor de opening van Nidum Boetiekhotel.

Inspirerend programma Interior Professional Day

Tijdens Interior Professional Day powered by The Art of Living ervaart de interieurprofessional de beleving van Nidum. Het inspirerende programma van die vrijdag bevat verschillende acties en activiteiten van de Nidum partners en special guests. Nidum Boetiekhotel geeft die dag een exclusieve sneakpeek in de zes kamers, die elk door een andere interiordesigner zijn ingericht. The Art of Living Mr-Beau presenteert de gloednieuwe Home Cinema in een van de kazematten, Pianometropool verzorgt live pianomuziek, BY EVE Light Design en Keijser&Co presenteren hun nieuwe collecties en Cheminée laat de vele mogelijkheden van bio-ethanolhaarden zien. Bogarden Buitenmeubilair heeft een speciale actie en ook Your Floor en Your Walls zijn aanwezig voor een presentatie van hun vloeren en wandafwerkingen. Addy van den Krommenacker verzorgt modeshows en Devoonsounds demonstreert betonnen designspeakers. In de concept store wordt er met 15 procent korting geshopt en zijn er diverse pop-ups, met onder andere sieraden van CarlieV, Josephina Jewelry, sierkussens van EST1966 en skincareproducten van Karmameju.

Kunst voor iedereen

Op vrijdag 15 december maken de interieurprofessionals ook kennis met de kunst in het house of inspiration. Onder meer Wendy Buiter, Micky Hoogendijk, Contempera, Carina Wagenaar, Noor Huige en Chris Tap laten verschillende werken zien in Nidum. Zij hebben elk een eigen stijl en kunstvorm, waardoor er een grote variëteit aan werken wordt geëxposeerd.

Powered by The Art of Living

Interior Professional Day is powered by The Art of Living. Het woon- en lifestylemagazine laat gerenommeerde architecten, designers, vakspecialisten en leveranciers aan het woord, die een exclusief kijkje geven in de wereld van hoogwaardige materialen en toepassingen. Dit sluit goed aan op de visie van Nidum. Op 15 december maken bezoekers van Interior Professional Day kans op een koffietafelboek van The Art of Living t.w.v. 125 euro. Ook maken zij kennis met The Art of Living, het magazine, de koffietafelboeken en het aankomende The Art of Living Woon- en Designevent op 17, 18 en 19 mei.

Interior Professional Day wordt georganiseerd voor de interieurprofessionals, die zich voor deze dag kunnen aanmelden via de website. Nidum is vrijdag 15 december geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Degenen die verhinderd zijn kunnen ook een bezoek brengen aan Christmas at Nidum op 16 en 17 december, voor dit event is aanmelden niet nodig. Het programma voor beide events zijn te bekijken op www.nidum.nl.