Interieur Collectie Dagen

Vakbladen.com-Parketblad-Interieur-Collectie-Dagen-VK

De laatste trends en ontwikkelingen van de belangrijke en opkomende merken van ruim 100 exposanten ontdekken in een ontspannen netwerksetting. Dit alles en veel meer vind je op de Interieur Collectie Dagen (InCoDa), in september in de Evenementenhal in Gorinchem. Tijdens deze beurs is ook weer het Nationaal Kampioenschap Woningstofferen. Kom je ook langs?

Interieur Collectie Dagen (InCoDa), is de vakbeurs voor woning- en projectinrichters en interieurstylisten om de nieuwe collecties vloeren, stoffering, wandbekleding en raamdecoratie te ontdekken voor het nieuwe seizoen. Nieuw op Interieur Collectie Dagen zijn de kennissessies in het Inspiratietheater. Vertrouwd zijn de drie Nederlandse kampioenschappen voor de vakmannen en vakvrouwen in parketleggen, woning- en meubelstofferen.

Iedere woning- en/of projectstoffeerder kan meedoen aan het NK Woningstofferen. Heb je interesse om deel te nemen of wil je eerst meer informatie ontvangen? Stuur dan een e-mail naar: Peter van der Arend van HMC, p.vanderarend@hmcollege.nl.

Deelnemers krijgen tijdens deze titelstrijd drie verschillende opdrachten verstrekt die zij zo goed mogelijk dienen uit te voeren. Er zijn drie trofeeën te winnen: het gouden, zilveren en bronzen Delphin mes. De nationaal kampioen wint ook een gevulde gereedschapstas. Iedere deelnemer aan het NK Woningstofferen ontvangt een certificaat. De onafhankelijke vakjury bestaat deze editie onder andere uit Michael Verberne van Forbo Flooring en Rob Mes (woningstoffeerder). De prijsuitreiking is op dinsdag 18 september om 17.15 uur op de wedstrijdvloer.

Onlangs was de huidige Nederlands kampioen Woningstofferen en dat is Ivo Vermeulen uit Zoetermeer, zelfs aanwezig bij de Uitblinkerslunch op Paleis Noordeinde. Samen met Koning Willem-Alexander en koningin Máxima en 25 andere ‘uitblinkers’ uit 2017, prikte hij tijdens deze bijzondere en jaarlijkse lunch een vorkje mee.

interieurcollectiedagen.nl

Lees ook
Luxaflex met nieuw initiatief op Interieur Collectie Dagen

Luxaflex met nieuw initiatief op Interieur Collectie Dagen

Luxaflex Nederland neemt dit jaar voor het eerst deel aan Interieur Collectie Dagen. Hier zal de marktleider niet alleen haar nieuwste producten laten zien, maar zullen ze hun aanwezigheid verder kenbaar maken met een nieuw initiatief. Samen met de beursorganisatie introduceren zij het inspiratiecafé.  In dit café kunnen bezoekers...

UNILIN wil Peitsman overnemen

UNILIN wil Peitsman overnemen

UNILIN, het bedrijf achter de vloerenmerken Quick-Step, Pergo en Balterio, heeft de intentie om het Nederlandse bedrijf Koninklijke Peitsman over te nemen. De overname past in de strategie van UNILIN om de directe distributie te versterken.  Koninklijke Peitsman is sinds 1990 een strategische partner voor de Quick-Step activiteiten in Nederland....

Een vloer die meedenkt

Een vloer die meedenkt

Op 1 december introduceert Uzin Utz Nederland (voorheen Unipro) de eerste egalisatie die meedenkt en door van kleur te veranderen laat weten wanneer de vloer legklaar is, UZIN NC 111. Hierdoor kan de verwerker met het blote oog zien wanneer de vloer legklaar is. De snel drogende gipsegalisatie is geschikt voor laagdiktes tot 10 mm en geeft een glad...