Interieur Collectie Dagen

Vakbladen.com-Parketblad-Interieur-Collectie-Dagen-VK

De laatste trends en ontwikkelingen van de belangrijke en opkomende merken van ruim 100 exposanten ontdekken in een ontspannen netwerksetting. Dit alles en veel meer vind je op de Interieur Collectie Dagen (InCoDa), in september in de Evenementenhal in Gorinchem. Tijdens deze beurs is ook weer het Nationaal Kampioenschap Woningstofferen. Kom je ook langs?

Interieur Collectie Dagen (InCoDa), is de vakbeurs voor woning- en projectinrichters en interieurstylisten om de nieuwe collecties vloeren, stoffering, wandbekleding en raamdecoratie te ontdekken voor het nieuwe seizoen. Nieuw op Interieur Collectie Dagen zijn de kennissessies in het Inspiratietheater. Vertrouwd zijn de drie Nederlandse kampioenschappen voor de vakmannen en vakvrouwen in parketleggen, woning- en meubelstofferen.

Iedere woning- en/of projectstoffeerder kan meedoen aan het NK Woningstofferen. Heb je interesse om deel te nemen of wil je eerst meer informatie ontvangen? Stuur dan een e-mail naar: Peter van der Arend van HMC, p.vanderarend@hmcollege.nl.

Deelnemers krijgen tijdens deze titelstrijd drie verschillende opdrachten verstrekt die zij zo goed mogelijk dienen uit te voeren. Er zijn drie trofeeën te winnen: het gouden, zilveren en bronzen Delphin mes. De nationaal kampioen wint ook een gevulde gereedschapstas. Iedere deelnemer aan het NK Woningstofferen ontvangt een certificaat. De onafhankelijke vakjury bestaat deze editie onder andere uit Michael Verberne van Forbo Flooring en Rob Mes (woningstoffeerder). De prijsuitreiking is op dinsdag 18 september om 17.15 uur op de wedstrijdvloer.

Onlangs was de huidige Nederlands kampioen Woningstofferen en dat is Ivo Vermeulen uit Zoetermeer, zelfs aanwezig bij de Uitblinkerslunch op Paleis Noordeinde. Samen met Koning Willem-Alexander en koningin Máxima en 25 andere ‘uitblinkers’ uit 2017, prikte hij tijdens deze bijzondere en jaarlijkse lunch een vorkje mee.

interieurcollectiedagen.nl

Meer over
Lees ook
Een vloer die meedenkt

Een vloer die meedenkt

Op 1 december introduceert Uzin Utz Nederland (voorheen Unipro) de eerste egalisatie die meedenkt en door van kleur te veranderen laat weten wanneer de vloer legklaar is, UZIN NC 111. Hierdoor kan de verwerker met het blote oog zien wanneer de vloer legklaar is. De snel drogende gipsegalisatie is geschikt voor laagdiktes tot 10 mm en geeft een glad...

Door naar het WK!

Door naar het WK!

Voor de jonge meubelmaker Guus van Velthuijsen is de vakcompetitie nog niet afgelopen. Stond hij eerder op Euroskills in Boedapest, Van Velthuijsen is inmiddels toegelaten tot de voorrondes van het WK Meubelmaken. Dat WK wordt volgend jaar gehouden in de Russische stad Kazan. Hij ontving de uitnodiging om aan de WK-voorronde mee te doen op basis van...

collectie couture gordijnen van Mart Visser

collectie couture gordijnen van Mart Visser

 Mart Visser heeft in samenwerking met leverancier Headlam een complete lijn raamdecoratie ontworpen. Onder het label 'Mart Visser Designs to Decorate' wordt een keuze geboden uit 21 elegante stoffen voor gordijnen en raamdecoratie.    Voor de designs heeft Mart Visser zich laten inspireren door de stoffen van zijn Haute Couture...

Interieur Collectie Dagen 2018

Interieur Collectie Dagen 2018

Wat was er zoal te doen tijdens de Interieur Collectie Dagen 2018? En hoe hebben bezoekers en exposanten het dit jaar ervaren? Met deze video krijgt u een indruk. 

InCoDa groeit door

InCoDa groeit door

De negende editie van Interieur Collectie Dagen (InCoDa) is erg positief verlopen, dat laat organisator Easyfairs weten. De opzet van de beurs was met 130 exposanten aanzienlijk groter dan vorig jaar, mede door de stijging van het aantal exposanten en de keuze van veel deelnemers om groot uit te pakken met eigen standbouw. “Het beeld van de vakbeurs...