Interieur Collectie Dagen

Vakbladen.com-Parketblad-Interieur-Collectie-Dagen-VK

De laatste trends en ontwikkelingen van de belangrijke en opkomende merken van ruim 100 exposanten ontdekken in een ontspannen netwerksetting. Dit alles en veel meer vind je op de Interieur Collectie Dagen (InCoDa), in september in de Evenementenhal in Gorinchem. Tijdens deze beurs is ook weer het Nationaal Kampioenschap Woningstofferen. Kom je ook langs?

Interieur Collectie Dagen (InCoDa), is de vakbeurs voor woning- en projectinrichters en interieurstylisten om de nieuwe collecties vloeren, stoffering, wandbekleding en raamdecoratie te ontdekken voor het nieuwe seizoen. Nieuw op Interieur Collectie Dagen zijn de kennissessies in het Inspiratietheater. Vertrouwd zijn de drie Nederlandse kampioenschappen voor de vakmannen en vakvrouwen in parketleggen, woning- en meubelstofferen.

Iedere woning- en/of projectstoffeerder kan meedoen aan het NK Woningstofferen. Heb je interesse om deel te nemen of wil je eerst meer informatie ontvangen? Stuur dan een e-mail naar: Peter van der Arend van HMC, p.vanderarend@hmcollege.nl.

Deelnemers krijgen tijdens deze titelstrijd drie verschillende opdrachten verstrekt die zij zo goed mogelijk dienen uit te voeren. Er zijn drie trofeeën te winnen: het gouden, zilveren en bronzen Delphin mes. De nationaal kampioen wint ook een gevulde gereedschapstas. Iedere deelnemer aan het NK Woningstofferen ontvangt een certificaat. De onafhankelijke vakjury bestaat deze editie onder andere uit Michael Verberne van Forbo Flooring en Rob Mes (woningstoffeerder). De prijsuitreiking is op dinsdag 18 september om 17.15 uur op de wedstrijdvloer.

Onlangs was de huidige Nederlands kampioen Woningstofferen en dat is Ivo Vermeulen uit Zoetermeer, zelfs aanwezig bij de Uitblinkerslunch op Paleis Noordeinde. Samen met Koning Willem-Alexander en koningin Máxima en 25 andere ‘uitblinkers’ uit 2017, prikte hij tijdens deze bijzondere en jaarlijkse lunch een vorkje mee.

interieurcollectiedagen.nl

Lees ook
Sprekers Interieur Collectie Dagen bekend

Sprekers Interieur Collectie Dagen bekend

Vakbeurs Interieur Collectie Dagen biedt straks in september de ruimte aan ruim tweehonderd merken die met elkaar een actueel overzicht geven van het aanbod aan vloeren, raamdecoratie, wandbekleding en interieurstoffen. InCoDa wordt dit najaar voor het tiende jaar gehouden. Het Onderdeel van het beursprogramma omvat naast de presentaties een lezingenserie...

Ikea meest inspirerende retailer

Ikea meest inspirerende retailer

Ikea is de meest inspirerende retailer van 2018, bleek uit onderzoek van retailexpert Crossmarks en adviesbureau Synergie. Rituals en Dille en Kamille eindigden op respectievelijk de tweede en de derde plaats. Wanneer men kijkt naar de verschillende sectoren zijn wooninrichters de op één na meest inspirerende retailers. Zaken in de cosmeticabranche...

Nationaal Kampioenschap Woning- en Projectstofferen

Nationaal Kampioenschap Woning- en Projectstofferen

Het is vanaf nu mogelijk om je in te schrijven voor het Nationale Kampioenschap Woning- en Projectstofferen (NKWP). Het kampioenschap wordt gehouden tijdens de Interieur Collectie Dagen op 15, 16 en 17 september 2019. Het wordt de eerste editie onder de nieuwe naam NKWP. Tot nu toe heette de wedstrijd het NK Woningstofferen.  Het NKWP heeft een...