Intensiever gebruik handelscentrum

10-05-2021
Intensiever gebruik handelscentrum

Exposanten in De Woonindustrie maken gedurende deze coronaperiode intensiever gebruik van hun showroom in het handelsgebouw dan voorheen. 
Intensiever gebruik handelscentrum
Relaties worden bijvoorbeeld ook op andere werkdagen dan alleen op de maandagen, de zogeheten marketdays, ontvangen. Een aantal exposanten gebruikt de showrooms bovendien als een alternatief voor het thuiswerken.
Deze observaties komen van Jan Hogenkamp, commercieel verantwoordelijk voor DWI. ‘Relaties realiseren zich dat elke werkdag een bezoekdag kan zijn. Het spreiden van afspraken met bezoekers over de week, draagt bovendien bij aan het verkleinen van het besmettingsrisico.’ Hogenkamp en zijn mensen gaven onlangs in het handelscentrum in Nieuwegein ruimte aan de Voorjaarsvakdagen 2021. Deze manifestatie was de tweede grootschalige activiteit die het afgelopen jaar in DWI werd georganiseerd. De eerste vond vorig jaar september plaats in de vorm van de Najaarsvakdagen. Bij DWI is men reeds begonnen met de eerste voorbereidingen op de Vakdagen zoals die gepland staan voor later dit jaar in september.
Een verslag van de Voorjaarsvakdagen 2021 is te lezen in Meubel + nr 4