Influencer collectie

12-07-2022
Influencer collectie

TV-ster en influencer Gerda Lewis lanceert haar collectie posters exclusief voor Desenio, gecreëerd in samenwerking met de Desenio Design Studio.

Influencer collectie

De vrolijke en kleurrijke posters staan symbool voor een fijne, zorgeloze zomer, met een grote hoeveelheid kleur - van felgroen tot zachtpaars.

Influencer collectie

‘Ik heb er echt van genoten deze collectie met Desenio te maken, en haar tot leven te zien komen. Het geeft een heel speciaal gevoel dat mensen kunnen zien wat je hebt gemaakt; ik zal nooit aan dat gevoel gewend raken. Het geeft me kippenvel,’ zegt Gerda Lewis.

Influencer collectie

Gerda werd bekend door het programma Germany's Next Top Model, en later was ze de ster in de Bachelorette op de Duitse tv-zender RTL. Vandaag de dag heeft ze een miljoen volgers op Instagram, waar ze haar liefde voor mode, reizen en natuurlijk haar hond Teddy deelt.

Influencer collectie

‘Ik zou mijn stijl omschrijven als zacht, flirty en chique. Clean, maar met duidelijke kleuraccenten. Ik vind het belangrijk dat mijn huis mijn persoonlijkheid en mijn humeur weerspiegelt, vandaar ook dat ik deze vrolijke pastelkleuren heb gekozen voor de zomer,’ zegt ze.