Indian summer in de slaapkamer

26-09-2022
Indian summer in de slaapkamer

Met MOOD!T creëer je zelf een cozy sfeer in je slaapkamer en badkamer. Experimenteer met opvallende of juist rustige kleuren en voel de vibe van een kleurrijke Indian summer.

Indian summer in de slaapkamer

MOOD!T heeft bed- en badlinnen voor het hele gezin en is ook nog eens heel betaalbaar. Zo ga je samen speels en kleurrijk door het leven.

Kinderen vinden het heerlijk om te wonen in een huis vol kleur en afwisseling. En om een eigen handdoek te hebben of een eigenwijs dekbedovertrek. MOOD!T: it’s yours. Jong of oud, speels of sereen, rommelig of strak: voor elk wat wils.

Gebruik dit seizoen herfstkleuren als cactus en oranje, maar bijvoorbeeld ook een contrasterende kleur als navy blue. Niet alles hoeft binnen de lijntjes te zijn als het maar gezellig is. Binnenkort komt het merk ook met nieuwe kleuren en dessins en een lekker warme fleece poncho.

Alle producten van MOOD!T hebben een Made in Green-label van Oekotex. Dit is een traceerbaar productlabel voor alle soorten textielproducten die zijn vervaardigd in milieuvriendelijke fabrieken onder veilige en sociaal verantwoorde arbeidsomstandigheden. Het verzekert de consument er tevens van dat het product is gemaakt van materialen die op schadelijke stoffen zijn getest.