Inbraakveilige roldeur

#interieurbouw 05-07-2019
Inbraakveilige roldeur

Koninklijke Boon Edam International BV introduceert een update voor de populaire Tourniket-draaideur. De update omvat automatische roldeuren voor nachtafsluiting met inbraakwerendheidsklasse 3 (RC3) als onderdeel van een doeltreffend beschermingspakket. 
Inbraakveilige roldeur
De energiebesparende functies van de Tourniket komen neer op het handhaven van comfortniveaus door de scheiding van het binnen- en buitenklimaat. Deze functies kunnen nu perfect worden gecombineerd met de beveiliging en bescherming van bedrijfsmiddelen door te voorkomen dat indringers ongewenst toegang verkrijgen. Boon Edam heeft een uiterst duurzame aandrijving met een automatisch vergrendelingssysteem ontwikkeld om de RC3-roldeuren met inbraakbeveiliging te completeren. De roldeuren hoeven niet handmatig gesloten of geopend te worden, maar zijn nu geautomatiseerd. Dit bespaart tijd en biedt mogelijkheden om rechtstreeks te kunnen schakelen tussen verschillende modi, zoals dag-, nacht- en beveiligde modus.
De roldeuren beschikken ook over een geautomatiseerde winterstand tijdens de uren buiten de piekperioden om, zodat er extra energie bespaard kan worden in de statische toestand van de draaideur.