Inbouw wijnkoeler

09-09-2022
Inbouw wijnkoeler

KAELO staat voor een geïntegreerde wijnkoeloplossing. Kaelo maakt gebruik van een gepatenteerd droogkoelsysteem. Zo wordt je fles niet nat en blijft de wijnfles kurkdroog.

Inbouw wijnkoeler

Naast het koelhouden van een wijnfles is de Kaelo ideaal voor een karaf water, frisdrank of elke andere fles.

Inbouw wijnkoeler

De Kaelo wijnkoeler is in elk vlak oppervlak in te bouwen. Stijlvol. Hij kan worden ingebouwd in een keukenblad, bar of elke denkbare plek waar je je fles binnen handbereik wenst te hebben. Ook professioneel is Kaelo in te zetten, denk aan een restaurant, bar, vergaderlocatie of ontvangstruimte.

Inbouw wijnkoeler

Een fles frisdrank, water of wijn blijft 2 uur lang op dezelfde temperatuur.

Naast de standaardkoelsetting heeft het nieuwste model een functie om rode wijn perfect op temperatuur te houden en een boostfunctie om snel een fles met 4 graden te koelen voor een echte frisse touch.

Kaelo is ontworpen om in te bouwen; het enige wat je ziet is de ring aan de bovenkant. Deze zogenoemde 'crown' kan worden geleverd in verschillende kleuren.

De ‘crown’ is de stijlvolle manier om de koeler in- en uit te schakelen, de verlichting van de Kaelo te bedienen en de temperatuur te reguleren. De geïntegreerde ledverlichting van de Kaelo is te veranderen in 27 kleuren.