In stof en/of (kunst)leder

#interieurbouw 15-03-2021
In stof en/of (kunst)leder

Het nieuwste zitje van Mobitec heet TORO, Spaans voor stier. Zowel dier als stoel staan stevig op hun vier poten. Zeer dunne (15 mm!) metalen poten die elkaar versterken met een kruis in het midden, of unieke kegelvormige poten van hout voor een extra elegante touch. 
In stof en/of (kunst)leder
Nog zo’n s(t)ierlijke match: eenvoud. De stoel staat er. Zonder toeters, bellen of franjes, maar met een aanstekelijke mix van kleuren en materialen. Zo is TORO verkrijgbaar in meer dan 350 verschillende kleuren en – zoals gewoonlijk – in stof en/of (kunst)leder. Je leest het goed: en/of. Zitvlak en rugleuning zijn netjes van elkaar gescheiden wat betekent dat je voor één stoel twee kleuren (met of zonder motiefje) of zelfs twee materialen kunt combineren.
De stoel TORO heeft een brede rug. Letterlijk en figuurlijk. Meer nog, de licht gebogen rugleuning is ook beschikbaar met armsteun. Dit model omsluit dan de rug, laat tegelijkertijd de armen rusten én kan aan een tafel gehangen worden.
TORO is dé nieuwe Mobitec-stoel. Zowel voor de retail- als de contractsector. Je kunt TORO nu al – in avant-première – gaan ontdekken op de vaste Mobitec-stand in De Woonindustrie in Nieuwegein. De officiële voorstelling volgt zodra de DWI Vakdagen mogen plaatsvinden. Mobitec heet je ook graag welkom in hun vakshowrooms in het hoofdkantoor in Eupen (BE), in De Woonindustrie (DWI) in Nieuwegein (NL) of nu ook in Rheda-Wiedenbrück (DE).