In stijl uit de startblokken

12-08-2022
In stijl uit de startblokken

De home desks van Skovby zijn fijn om aan te werken en mooi om naar te kijken. Ideaal als je je werkplek hebt ondergebracht in een hoek van de woon- of slaapkamer.

In stijl uit de startblokken

De Skovby-tafel #104 is een echt werkpaard. Tijdens de kantooruren passen je laptop en paperassen er perfect op, voor een comfortabele werkdag. Deze home desk doet ook dienst als eettafel voor 4 tot 6 personen! De tafel heeft massief houten poten, een blad van fineer of laminaat én herbergt ook nog een geheim opbergvak.

In stijl uit de startblokken

Home desk #131 ademt de Scandinavische stijl. Zeker de combinatie van wit geoliede eik met wit laminaat voert je zó naar Deense interieurs. Maar dit eenvoudige design met klassieke houten poten is in liefst 10 kleuren verkrijgbaar: er is een #131 voor elk thuiskantoor.

Het tafelblad met afgeronde hoeken in massief hout, fineer of laminaat kan tegen een stootje. Binnenin vind je USB-aansluitingen en klittenband voor snoeren en kabels. In de ruime lade berg je je laptop handig op.  

Elke Skovby-stoel is ergonomisch vormgegeven, voor maximaal comfort. Kies een model dat past bij je home desk, of mix en match voor een meer eclectische stijl.